Billige forbrugslån med lav rente – Forbrugslån.net

Artikler

Billige forbrugslån med lav rente

Står du og mangler lidt luft i økonomien og har stirret dig blind på tal og økonomiske termer, så kan det være svært at se, hvad de rette løsninger er for dig. Det er helt forståeligt, at det kan være svært at finde den løsning, som kan lette din økonomi lige nu og her. Her har du muligheden for at tage et forbrugslån, som på sigt vil kunne gøre din økonomiske situation mere stabil.

Et forbrugslån er inden for de sidste par år blevet en rigtig populær type af lån. Her i landet er forbrugslånet blevet et sikkert valg og en solid løsning, hvis du står og mangler penge til et større køb, men også ved køb af mindre ting. Forbrugslånet kan altså både tages, hvis du står og mangler en bil, men også hvis du mangler en ny vaskemaskine. Denne type af lån dækker altså over pengebeløb på en bred skala, hvilket er et godt billede på, at der findes et hav af forskellige løsninger og lånetyper til din situation.

Normalt har du selv friheden til at vælge, hvad du vil bruge pengene på med et forbrugslån. Det er altså typisk underordnet, om du står og mangler penge til en rejse sydpå, til din nye vaskemaskine eller til dit bryllup. Men der findes også forbrugslån, hvor pengene i højere grad er øremærket til en bestemt ting. Fx kan du tage et forbrugslån i hvidevarebutikken, hvis du skal købe en ny vaskemaskine.

De to slags forbrugslån

Der findes altså to typer af forbrugslån, hvor lånet, du tager, enten kan betyde, at du selv har frihed til at vælge, hvad du vil bruge pengene til, eller det er målrettet til dit forbrug.  

Beregnet til dit forbrug

Er du på udkig efter en løsning, som du fx kan få din nye vaskemaskine finansieret med, så har du muligheden for at tage et forbrugslån. I de fleste elektronikbutikker eller hvidevareforretninger vil du have muligheden for at kunne optage et lån. Det kaldes et forbrugslån, da det er tilegnet dit forbrug, hvor du tager et lån, som kun er beregnet til den eller de enkelte ting, du mangler lige nu og her.

Det populære forbrugslån

Det mest almindelige forbrugslån er derimod lånet, hvor du helt selv har frihed til at vælge, hvad du vil bruge pengene til. Her bestemmer du altså helt selv, om du vil bruge pengene fra dit lån til din bryllupsrejse, en ny bil eller noget helt tredje. Ved et almindeligt forbrugslån er pengene altså ikke øremærket, og du har en større frihed end med andre typer af lån. Denne frihed har gjort, at forbrugslånet er blevet meget populært, da du ikke skal stå til ansvar for, hvad du bruger pengene på.

Gode råd

Når du skal ud og kigge efter et forbrugslån, er der nogle forskellige redskaber, der kan gøre, at du får det mest fordelagtige lån.

Sammenlign de forskellige låneudbydere

Den vigtigste tommelfingerregel, når du skal ud og tage et lån, er at sammenligne de forskellige lånetilbud, der er på markedet. Det gør, at du med sikkerhed ved, hvad det mest fordelagtige tilbud på markedet er lige nu. Det betyder, at du med god samvittighed kan tage det lån, som du ved er den bedste løsning for dig og din økonomiske situation. Ved at sammenligne kreditforeningerne kan du i sidste ende spare penge ved at tage et billigere lån, end hvad de andre låneudbydere kunne tilbyde dig. Der kan være mange penge at spare, som sikkert vil kunne komme dig til gode på andre punkter.

Bank Norwegian

Hos denne låneudbyder er du garanteret en lav rente, hvor du ikke vil skulle bruge unødige penge på administrationsgebyrer eller rentesatser. På den måde vil du have penge til andre sjovere ting i din hverdag. Bank Norwegian tilbyder mange forskellige typer af lån, hvor du kan finde dem alle med en lav rentesats.

Santander Consumer

Santander Consumer er også et af de steder, hvor du kan tage det mest fordelagtige lån med en lav rente til dig, der ikke ønsker at bruge penge på rentesatser og gebyrer. Med en lav rentesats vil du få en lavere månedlig ydelse, når du skal tilbagebetale dit lån. Det anbefales altså, at du leder efter en kreditforening, hvor du kan få den laveste rente, når du skal ud og tage et lån.

Ferratum

Ferratum er velegnet til dig, som leder efter et lån, hvor du kan få en stabil, lav rente. Det vil betyde, at du hver måned vil sidde med en lavere udgift, når du skal betale dit lån tilbage, end hvis du valgte et lån med en højere rente. Hos Ferratum er du garanteret en kreditforening, som vil hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og som rådgiver dig, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Nordic Lån

Med et lån fra denne kreditforening vil du ikke få nogen ubehagelige overraskelser, men vide med sikkerhed hvordan din fremtidige økonomi vil se ud. Det vil betyde, at du kan gå en tid i møde, hvor du har en stabil økonomi, du kan regne med. Det vil gøre, at du og din familie ved, hvad I har at regne med, hvilket er et godt udgangspunkt for en stabil økonomisk fremtid.

Årlig omkostning i procent

Årlig omkostning i procent forkortes til ÅOP. ÅOP har en stor betydning for dig, hvis du leder efter et lån. ÅOP er en betegnelse for de gebyrer, renter og andre udgifter, der kan være, når du skal til at tage et lån. Den årlige omkostning i procent kan være meget forskellig fra låneudbyder til låneudbyder. Det gør, at der kan være mange penge at spare, hvis du vælger en låneudbyder med fx lavere gebyrer eller en lavere rente. Når du sammenligner dine forskellige muligheder, er ÅOP altså et godt pejlemærke at gå efter.

Søg rådgivning og vejledning

Et andet redskab, du kan vælge at bruge, er at høre i din omgangskreds, hvilke erfaringer og råd de måtte sidde inde med. Da det oftest er dine venner og din familie, der kender dig og din situation bedst, er det en god idé at høre deres meninger og råd. Det skal dog understreges, at hvis din familie eller venner ikke sidder inde med gode råd eller vejledning, så kan du altid ringe til de forskellige kreditforeninger, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Rentesatser – Fast eller variabel rente?

Er du i gang med at sammenligne de forskellige udbyderes tilbud af lån, er det en god idé at kigge på rentesatsen. Det er nemlig forskelligt fra forbrugslån til forbrugslån, hvad rentesatsen er, men også om du har mulighed for at vælge mellem en fast eller variabel rente. Det anbefales altså, at noget af det første, du sammenligner de forskellige låneudbyderes tilbud af lån på, er rentesatsen. Jo lavere en rente, jo mere vil du kunne beholde på kontoen til andre sjovere ting i din hverdag. Enkelte kreditforeninger giver dig muligheden for at vælge mellem to forskellige slags renter: En variabel eller fast rente. Hvis du selv har valget, er det en god idé at sætte sig ind i det. Det vil gøre, at du i sidste ende vil kunne spare flere penge, end du måske havde regnet med. Et forbrugslån med en variabel rente betyder, at rentesatsen er sat fast for noget af lånets tid men ikke for hele perioden. På den anden side er der den faste rente. Et forbrugslån med en fast rente betyder, at renten er fastsat for hele lånets periode.

Det anbefales altså, at du leder efter et forbrugslån hos en kreditforening, som tilbyder en lav rente, da du kan komme til at spare mange penge. Har du svært ved at finde en låneudbyder, hvor renten er lav? Så er der her samlet tre bud på kreditforeninger, som har en lavere rente end deres konkurrenter på markedet lige nu.