Bank Norwegian | Forbrugslån.net

Bank Norwegian

bank norwegian

Nøgletal

Effektiv rente:4,99%
Lånebeløb:400 000
Låneperiode:15 år
Aldersgrænse:18 år
Krav til løn:200 000

Bank Norwegian blev etableret i 2007 og er en del af Norwegian-koncernen, som blandt andet er kendt for sine flyaktiviteter.

Bank Norwegian er en internetbank for privatkunder, som har haft stor vækst på det danske marked de seneste år. De har specialiseret sig i salg af simple standardiserede ind- og udlandsprodukter via internettet, og deres lave renter på forbrugslån er aldeles fordelagtige for kunderne.

Hos Bank Norwegian er det ikke kun muligt at låne penge – de tilbyder nemlig også en komplet kreditkortløsning med mange fordele og uden årsafgift. Igennem kreditkortet fra Bank Norwegian kan man blandt andet nyde fordele som gratis rejse- og afbestillingsforsikring, samt gebyrfrit brug ved alle varekøb i både ind- og udland. Desuden kan man igennem kreditkortet optjene CashPoints, som kan bruges til bestilling af rejser igennem Norwegians flyselskab.

Lån penge med en lav rente

Bank Norwegian tilbyder forbrugslån i det brede spænd fra 5.000-400.000 kr. Bank Norwegian kan ikke udbyde en fast rente, men ud fra den enkeltes økonomiske situation vil banken fastlægge en individuel rente. Dog oplyser de på deres hjemmeside, at renten fastlægges fra blot 4,99%.  

Hos Bank Norwegian får man desuden muligheden for en tilbagebetalingsperiode på op til 15 år, så der kan afsættes lang tid til afbetaling af forbrugslånet. Ved oprettelse kræver de et gebyr på 950 kr. og derudover et månedligt beløb på 19 kr. Hvis man ønsker det, kan man desuden til hver en tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Bank Norwegian skiller sig ud fra andre udbydere på markedet for forbrugerlån, da de kun er en internetbank uden mulighed for fysisk kundekontakt. At Bank Norwegian er en internetbank betyder desuden også, at hele ansøgningsprocessen let kan gennemføres på mobiltelefonen eller over computeren. Bank Norwegian tilbyder desuden en hurtig ansøgningsproces med en hurtig vurdering samt hurtigt tilbagesvar.

Fordele

  • God kundeservice
  • Lave renter
  • Let og overskuelig ansøgningsproces
  • Hurtig udbetaling
  • Tilbyder refinansiering
  • Tilbyder kreditkortløsning samt tilhørende netbank

Ulemper

  • Tilbyder ikke fysisk vejledning

Hvem kan søge om et lån?

Bank Norwegian stiller nogle krav til deres lånere. For at blive godkendt som låner skal man for det første bo i Danmark og have et fast arbejde. Derudover skal man ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Ud over disse krav laver Bank Norwegian en kreditvurdering, hvoraf de vurderer, om de har mulighed for at tilbyde et forbrugslån. Låneaftalen skal underskrives med NemID og udbetales umiddelbart herefter.