Ferratum – Forbrugslån.net

Ferratum

ferratum

Nøgletal

Effektiv rente:4,99%
Lånebeløb:5 000 - 15 000
Låneperiode:45 dage
Aldersgrænse:23 år
Krav til løn:-

Du kender muligvis Ferratum Kredit fra fjernsynet. Med OL-løber Sara Slott i spidsen, tilbyder Ferratum dig det hurtigste lån, du kan få. Hvad end du leder efter et hurtigt forbrugslån eller et mikrolån, så bliver der sørget for dig inden for 45 minutter. Det er hurtigt, det er nemt, og du er sikret penge her og nu. Ferratum er altså en hurtig måde at skabe lidt ekstra plads i din økonomi på.

Udover de to låneformer tilbyder Ferratum dig også at låne direkte fra din mobil – et såkaldt mobillån eller SMS-lån. Hvis du har en smartphone med internetadgang, så behøver du ikke at sidde foran din computer, hvis du vil låne penge. Tværtimod så fungerer et mobillån lige akkurat på samme måde, som hvis du gjorde det på din PC. Det foregår online, og du skal blot gå ind på Ferratums egen hjemmeside. Proceduren er den samme, kravene er de samme, og pengene kommer ligeså hurtigt ind på din konto.

Tag et lån, og få pengene øjeblikkeligt

Ferratum har to forskellige former for lån, som de kan tilbyde dig, hvilket er forbrugslån og mikrolån. Den største forskel på de to lån er størrelsen på den kredit, du kan låne, og den måde du betaler tilbage på.

Forbrugslån

Et forbrugslån hos Ferratum er kredit direkte til din egen økonomi. Her kan du nemt og hurtigt låne fra 1.500 kr. og op til 15.000 kr. Med dette lån kan du få det højeste beløb, som Ferratum stiller til rådighed, hvilket betyder, at du har et større råderum her end med et mikrolån. Samtidig skal du først betale tilbage, når du bruger af din kredit. Dette kaldes fleksibel løbende kredit, hvilket medfører, at du kan benytte dig af den kredit, du har behov for, og at du til hver en tid kan indfri din kredit.

I og med at du fleksibelt kan tilbagebetale din kredit, er diverse krav til tilbagebetaling vigtige. Blandt andet er der krav om minimum månedlig betaling enten på 12,5% af den udestående kredit eller på 500 kr. Det afhænger af, hvilket beløb der er størst. Derudover, er der en minimum tilbagebetaling på 5 måneder og en maksimum tilbagebetaling på 42 måneder, hvilket helt enkelt er tidsrammerne for tilbagebetalingen af din kredit. De 42 måneders maksimum er dog afhængig af beløbet, du vælger at betale tilbage hver måned, samt kreditbeløbet du har brugt.

Mikrolån

Ferratums mikrolån er væsentligt mere simpelt end deres forbrugslån. Her kan du låne fra 500 kr. til 6.000 kr., og du vælger selv, hvor mange dage der skal gå, inden tilbagebetalingen skal finde sted. Således kan du selv vælge, om du vil betale dit lån tilbage efter 15, 30 eller 45 dage. Jo højere løbetid du vælger, jo højere bliver prisen naturligvis også for dit lån.

Eksempelvis vil et låne på 3.000 kr. med 30 dages løbetid se således ud: Kreditomkostninger på 625 kr. – Debitorrent 611,40% – Både tilbagebetalingsbeløbet og ydelsen er på 3625 kr. – ÅOP 899,9%.

Fordele og ulemper

Hos Ferratum er sikkerheden høj. Ikke nok med at du kan få indbetalt dine penge på 45 minutter, du er også sikret som kunde. Med en god Trustpilot-score kan du være sikker på, at tingene forløber præcis som lovet. Derudover er det en fordel for kunden, at de blot tilbyder to former for lån. Dermed mindskes mængden af muligheder, hvilket overskueliggør processen betydeligt. I og med at forbrugslån kan være indviklet, så kræver det en smule indsats at forstå det fuldt ud.

Fordele

  • God Trustpilot-score
  • Hurtig overførsel
  • Nem ansøgningsproces
  • Fleksibel løbende kredit

Ulemper

  • Forbrugslån kan være indviklet

Hvem kan søge om et lån?

Langt de fleste vil blive godkendt til et lån hos Ferratum Kredit, uanset om det er et forbrugslån eller et mikrolån. Fælles for deres lån er dog, at de har nogle krav til, hvem der må og ikke må låne. Du skal først og fremmest være fyldt 23 år og have et dansk CPR-nummer samt folkeregisteradresse. Desuden må du ikke i forvejen have udestående kredit hos Ferratum, og så må du heller ikke være registreret hos hverken RKI eller i Debitor Registret.