Billån – Information om det at låne til bil | Forbrugslån.net

Artikler

Billån – Information om det at låne til bil

Kører den gamle bil derhjemme på sine sidste kilometre? Har familien behov for en bil mere til alle familiens medlemmer? Eller står du og skal købe din første bil nogensinde? Så finder du her nogle gode råd, hvis du mangler en løsning til finansieringen.

Det er de færreste mennesker, der gennem et helt liv kan undgå at stå og mangle penge på et tidspunkt. Når du står og mangler et par nuller på kontoen, kan det være til alt fra en ny computer til en ny bil. Når der er tale om de lidt større køb, som en bil er, er det især svært at forvente, at folk vil kunne betale kontant. Det er derfor helt normalt at tage et lån i forbindelse med et køb af en ny bil. Et lån vil gøre det muligt for dig at transportere dig rundt, uden du skal være afhængig af offentlig transport eller skal cykle i stiv modvind. Du behøver ikke at anse et billån for værende et lån. Se det mere som det, det virkelig er: En investering. En investering som vil gøre din hverdag og dit liv betydeligt nemmere og mere funktionelt i mange år frem over.

Sådan finder du det bedste billån

Der er et stort marked for billån lige nu, da mange mennesker netop ikke har pengene til en ny bil stående på deres konto. Hvis du synes, at det store marked, de mange låneudbydere på markedet og deres tilbud kan være forvirrende, så fortvivl ej. De mange tilbud og løsninger kan komme dig til gode, hvis du vælger den rette løsning for dig. Ved at vælge den kreditforening som kan give dig det bedste tilbud, vil du kunne spare mange penge, som du vil kunne bruge på mange andre ting i din hverdag. Det store udbud og den voksende konkurrence er en fordel for dig, da det kan være med til at presse priserne og gebyrerne ned, hvilket gør det billigere for dig.

Forbrugslån til din bil

Et forbrugslån er velegnet til dig, der står og mangler penge til dit forbrug lige nu og her. Typisk er et forbrugslån målrettet til dit forbrug, men nogle gange kan lånet også bruges på andre ting og kommer dermed med en større frihed. Denne type af lån vil gøre det muligt for dig at købe den bil, du har ønsket dig i længere tid.  Med et forbrugslån kan du tage et lån på alt fra et mindre beløb til et større pengebeløb, som vil kunne finansiere en ny bil. Lige meget om du kun mangler noget af beløbet til købet af din nye bil, eller du mangler en større portion penge, vil et kviklån kunne gøre det muligt for dig.

Fordelen ved et kviklån er, at du ikke behøver at stille noget til sikkerhed for lånet. Det betyder, at du ikke behøver at stille bilen til sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Hvis uheldet er ude, og du pludselig ikke kan betale pengene tilbage, skal du ikke bekymre dig om, at du vil blive frataget din bil. Et forbrugslån er en optimal lånetype for dig, der gerne vil have udbetalt pengene hurtigt og sikkert, og samtidig ikke er interesseret i at stille noget til sikkerhed for lånet.

Alternativer

Leder du efter andre typer af lån, som kan gøre det muligt for dig ikke at være afhængig af offentlig transport eller tvinge dig op på jernhesten, har du flere valgmuligheder. Herunder er tre alternativer til det almindelige billån eller forbrugslån, hvis du er på udkig efter en anden løsning. Her anbefales tre forskellige låneudbydere, som du kan kigge nærmere på. Tag et uforpligtende kig og find ud af, hvilken låneudbyder som kan tilbyde dig den mest fordelagtige låneløsning.

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian vil du kunne optage et lån hurtigt og sikkert, hvor det vil være muligt for dig allerede at modtage pengene efter et par dage. Hos Bank Norwegian kan du låne alt fra 5.000 kr. til 400.000 kr. Lige meget om du mangler en løsning, der kan finansiere hele din nye bil eller blot en del af den, vil denne låneudbyder kunne hjælpe dig i mål. Alt, hvad du skal gøre her, er at indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter du nemt vil kunne se frem til at modtage pengene på din konto.

Santander Consumer

Leder du efter en mere fleksibel løsning til at løse din mangel på en bil, vil Santander Consumer kunne hjælpe dig. Hos Santander Consumer kan du enten tage et billån eller lease en ny bil, hvis du har brug for et transportmiddel til hele familien. At privatlease en bil betyder, at du for en fast ydelse hver måned kan lease en bil i din hverdag. Dette alternativ er velegnet til dig, der er ikke vil bekymre dig om salg af bil og vil undgå unødige overraskelser i budgettet til bilen. Hvis du er på udkig efter en mere permanent løsning, tilbyder de også et billån både med og uden udbetaling. Derudover har de andre tilbud på blandt andet forsikring.

Ferratum

Leder du efter en solid låneudbyder, som har været på markedet i længere tid og dermed har den rette erfaring, kan Ferratum anbefales. Deres brede kundeskare repræsenterer en gruppe af tilfredse kunder, hvor lånerne er i fokus. Denne kreditforening er velegnet til dig, der mangler de sidste penge for, at du kan købe din drømmebil. Du kan låne alt fra nogle hundrede kroner og op til 15.000 kr. Denne låneudbyder er altså optimal for dig, der står og mangler det sidste skub hen mod købet af din bil.

Billån

Leder du efter et lån til din nye bil, som ikke er et forbrugslån, kan du som alternativ tage et billån. Der findes forskellige typer af billån på markedet lige nu. Det er derfor en god idé at være opmærksom på, præcis hvad billånet indeholder, inden du kaster dig ud i det. Generelt opdeles det almindelige billån i to kategorier: Et billån med og uden udbetaling. Et billån uden udbetaling betyder, at du ikke selv skal lægge nogle penge ved købet af din nye bil. Et lån uden udbetaling er velegnet til dig, der leder efter en løsning, som kan finansiere alle omkostningerne ved det nye bilkøb. Derudover findes der et billån med udbetaling, som betyder, at du som kunde selv skal lægge et bestemt pengebeløb, når du låner penge til den nye bil. Denne lånetype er velegnet til dig, der allerede selv har nogle penge.

Andre muligheder

Hvis du selv har sparet nogle af pengene sammen til din nye bil, kan det være, at du befinder dig i en situation, hvor du kun mangler det sidste, før det er muligt for dig at købe din drømmebil. Det kan være, at du netop har fundet et godt tilbud, du ikke kan sige nej til, eller det kan være, at du bare ikke kan vente i længere tid på at tage en ny bil i brug. Lige meget hvad dine grunde er, så kan du ved hjælp af en masse andre lånetyper optage et lån, som kan give dig resten af den pengesum, du mangler. Her findes der en lang række forskellige løsninger, hvor alle kommer an på, præcis hvor meget du står og mangler. Undersøg dine muligheder på nettet med en søgning, hvor du let vil kunne finde de forskellige lånetyper, som kan spæde de sidste kroner til, så du kan købe din nye bil allerede i dag.