Minilån og Mikrolån – Forbrugslån.net

Minilån og Mikrolån

Står du og mangler penge i en fart, men har svært ved at se, hvilken løsning som kan dække det nuværende hul, du har lige nu på kontoen, så har du en række forskellige valgmuligheder at vælge imellem. Du kan enten vælge at gå en tid i møde, hvor du skal spinke og spare dig igennem din hverdag. Et andet valg er, at du kan undvære det, du står og har behov for lige nu. Et tredje alternativ, som mange vælger, er, at du kan låne pengene. Den valgmulighed gør, at du ikke behøver at gå på kompromis med din levestil og samtidig får lukket det hul, du på nuværende tidspunkt har i din økonomi.

Tag et minilån i dag

Et minilån er, som navnet antyder, et lån i en mindre skala, end hvad du måske kender fra banklån og andre typer af lån. Et minilån ligger typisk på et beløb mellem et par hundrede kroner til flere tusinde kroner. Det kan altså være meget forskelligt alt efter, om du står og mangler en ny computer eller blot har brug for nogle håndøre til at dække månedens overtræk.

Lån hos en ekstern kreditforening

Du forbinder måske normalt det at låne penge med din egen lokale bank. Sådan er der mange mennesker, der har det, men faktisk kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at låne pengene hos en uafhængig kreditforening. Hvis du henvender dig til din egen bank, vil du opleve, at ansøgningsprocessen er meget lang, da du skal kunne dokumentere stort set alle dine udgifter og indtægter. Derudover er det meget sværere at blive godkendt til at optage et lån i din egen bank end hos selvstændige låneudbydere. Leder du efter et lån, hvor du kan få pengene udbetalt hurtigt og let, anbefales det altså, at du leder efter en ekstern kreditforening.

Fordelene ved et minilån

Mange låneudbydere tilbyder en bestemt lånetype, da det siges, at det har flest fordele. I virkeligheden handler det ikke om en bestemt type af lån, der er bedst, men hvad dine behov og ønsker til et lån er. Det er altså dig, der bestemmer og vælger dit lån og ikke omvendt. Et minilån er velegnet til dig, der står og mangler et mindre beløb lige nu og her. Det kan være, at der pludselig er sket noget uventet, hvor der er opstået en pludselig udgift, som du har brug for bliver dækket. Det kan være, at din computer pludselig ikke vil tænde mere, eller at dit køleskab ikke virker mere.

Vælg selv beløbet

Med et minilån bestemmer du helt selv, hvor mange penge du vil låne. Hvor mange penge, du vil låne, afhænger af, hvad du mangler pengene til. Det kan anbefales, at du ansøger om et lån flere steder end kun hos en enkelt kreditforening. Derudover kan det godt betale sig at overveje præcis, hvor mange penge du vil låne. Det er dumt at skulle ud og tage endnu et lån, hvis du ikke kan dække dine udgifter med det første lån, men på den anden side kan det ikke betale sig at sætte sig med et for dyrt lån.

Få svar på få minutter

Da minilånets ansøgningsproces er relativ lige til, er ventetiden, fra du har ansøgt om lånet, til du kan modtage pengene på din konto, meget kort. Faktisk tilbyder flere kreditforeninger på markedet lige nu, at du blot efter et par minutter kan se pengene tikke ind på din konto.

Frihed

Med et minilån har du også den fordel, at du kan bruge pengene på lige det, du står og mangler for øjeblikket. Der er ingen restriktioner eller krav til, at du skal oplyse, hvad du skal bruge pengene på. Den større frihed er optimal til dig, der enten skal bruge lånet på flere ting, eller endnu ikke helt ved, hvad lånet skal dække af økonomiske huller.

Her finder du minilånet

Da markedet for låneudbydere for tiden er rigtig stort, kan det være svært at finde rundt i. Det kan være, at du for første gang er på udkig efter et lån, eller at det er lang tid siden sidst, at du var ude at låne. Lige meget hvad skal du ikke lade dig skræmme af de mange lånetyper og tilbud, som låneudbyderne vil tilbyde dig.

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder dig et fordelagtigt tilbud på minilån, hvis du er på udkig efter denne lånetype. Her kan du låne mere end, hvad det normalt er muligt med et minilån, da denne låneudbyder har samlet flere typer af lån inden for en enkelt kategori. Alt, hvad du skal bruge for at ansøge om et lån her, er dit NemID og dine personlige oplysninger. Kort efter vil du få at vide, om du er blevet accepteret eller ej til at optage dit ønskede lån.

Modus Finans

Denne kreditforening gør en dyd ud af at tilbyde dig et minilån med en lav rente, så du kan få det billigst mulige lån på markedet. De ønsker, at du kan sidde med den lavest mulige månedlige ydelse, så du samtidig ikke skal bekymre dig om en stram økonomi i fremtiden. Derudover tilbyder denne låneudbyder dig afdragsfrie måneder i løbet af din løbetid. Det gør, at du med en fleksibel ordning ikke behøver at føle dig fanget, når du skal betale dit lån tilbage.

Nordic Lån

Ved denne låneudbyder vil du kunne tage et minilån hurtigt og nemt. De tilbyder dig en fast månedlig ydelse, som bliver fastlagt i samarbejde med dig og låneudbyderne. På den måde vil du i fremtiden kende alle dine udgifter og kunne lægge et budget, som er solidt. En anden god funktion ved denne kreditforening er, at det er muligt at betale mere af en måned, hvis du pludselig kommer til penge. Der er altså ingen skjulte gebyrer men kun god service for dig og din økonomi.

Vivus

Denne låneudbyder er kendt for sin lave rentesats og gode kundeservice. Hvis det er første gang, du er kunde hos dem, tilbyder de et rente- og gebyrfrit minilån. Det er et fordelagtigt tilbud til dig, som ikke ønsker at bruge penge på gebyrer og rentesatser. Derudover kan du også her løfte beløbet i forhold til, hvad der er normalt at låne med et minilån. Hos denne kreditforening vil du også opleve en nem og hurtig ansøgningsproces, så du let kan modtage pengene på din konto.

Gode huskeregler

Tænk dig om

Det er meget naturligt, hvis du har dine overvejelser om at tage et lån. Det er også en god ting, da det handler om dig og din fremtidige økonomi. Derfor er det også fornuftigt, at du er helt sikker på, at du har fundet det rette lån, inden du accepterer at optage et. Det gør, at du med god samvittighed kan nyde de ekstra penge på din konto. Det anbefales altså, at du overvejer alle dine muligheder, hvis du står og mangler penge, og er klar over, hvad det indebærer.

Renter

Rentesatser, forskellige rentetyper og procentsatser kan lyde både forvirrende og deltaljeret, men det er vigtigt for dig, at du har tjek på disse satser. Hvis du har tjek på rentetyperne og rentesatserne, vil det kunne spare dig for en masse penge i sidste ende. Når du har undersøgt, hvilken låneudbyder der har den mest fordelagtige rentesats, vil du kunne tage et lån, velvidende om at det var det billigste og bedste på markedet. Det gør, at du vil have flere penge til andre sjovere og mere praktiske ting i din hverdag, som kan komme både dig og din familie til gode.