Santander Consumer – Forbrugslån.net

Santander Consumer

santander

Nøgletal

Effektiv rente:fra 4,94%
Lånebeløb:350 000
Låneperiode:15 år
Aldersgrænse:18 år
Krav til løn:200 000

Santander Consumer Bank Danmark blev oprettet i 2007 som en filial af Banco Santander. Santander Consumer Bank tilbyder en række privatlån, hvoraf de er førende på markedet for billån. Derudover er banken den største i Eurozonen, samt blandt de allerstørste aktører på verdensmarkedet.

Ud over en række forskellige lånemuligheder tilbyder Santander Consumer Bank muligheden for oprettelse af en opsparingskonto. Alt efter opsparingens værdi tilbyder banken tre forskellige opsparingspakker, hvor den højeste rente er på hele 1,25%.

Santander Consumer Bank tilbyder også en kreditkortløsning med mange ekstra fordele og uden en årsafgift. Med dette kreditkort får du nemlig adgang til SAFE Extra, gebyrfri kontanthævning i udlandet samt en række andre unikke fordele og rabatter.

Tag et lån, som er skræddersyet til netop dig

Santander Consumer Bank tilbyder en række forskellige låneydelser.

Med et privatlån hos Santander Consumer Bank er det muligt at låne fra 10.000 til 100.000 kr., hvor renten fastlægges individuelt ud fra lånerens økonomiske situation. Dog oplyses det, at renten fastlægges fra 9,95% på et privatlån. Etableringsomkostningerne af lånet er 3% med et minimum på 800 kr., samt et månedligt kontogebyr på 25 kr. og et månedligt administrationsgebyr på 25 kr.

Ud over muligheden for at ansøge om et almindeligt privatlån, har låneren også mulighed for at ansøge om et privatlån plus. At komme i betragtning til denne låneform kræver dog, at Santander Consumer Bank vurderer, at låneren har styr på økonomien samt økonomisk overskud. Her tilbyder de en rente fra blot 4,94%, hvis lånebeløbet er mellem 50.000 og 350.000 kr. En meget konkurrencedygtig løsning til den økonomisk stærke låner.  

Ud over disse to fordelagtige løsninger på privatlån er Santander Consumer Bank meget populær og anerkendt, når det kommer til billån og leasing. Her indgår de i tætte samarbejder med bilforhandlere, hvoraf hele 75% af landets bilforhandlere har valgt netop deres fleksible og konkurrencedygtige løsninger.

Hos Santander Consumer Bank kommer man nemt og hurtigt igennem ansøgningsprocessen efter en nøje vurdering af professionelle og topkvalificerede medarbejdere. Ansøgningsprocessen foregår elektronisk, og det eneste, du skal have klar, er dit NemID.

Fordele og ulemper

En af de største fordele ved Santander Consumer Bank er deres brede udvalg af forskellige lånemuligheder. Alt efter den individuelles økonomiske situation står de klar med en skræddersyet løsning, som passer til den individuelle låner og hans eller hendes specifikke behov.

Derudover er det en stor fordel, at Santander Consumer Bank har en fysisk adresse i Danmark, hvor det er muligt for kunderne at henvende sig fysisk og få vejledning og rådgivning. Banken med tilhørende reception ligger i Hvidovre.

Desuden har de fået fordelagtige anmeldelser på Trustpilot.dk, hvor kunderne har tildelt dem 7,6 ud af 10 stjerner. Her ligger kunderne blandt andet vægt på deres gode kundeservice samt gode lånemuligheder inden for billån. Kunderne tildeler også den hurtige ansøgningsproces stor værdi, hvoraf det fremgår, at mange kunder har fået udbetalt pengene samme dag, som de ansøgte.

En ulempe ved Santander Consumer Bank er, at deres lån er tillagt en lang række gebyrer og ydelser. Af deres hjemmeside under fanen ”rentesatser og gebyrer” fremgår disse tydeligt, så kunderne har mulighed for at forberede sig på de ekstra gebyrer.

Dog kan dette ses som en ulempe, da omkostningerne for lånet hurtigt kan blive højere end først antaget.

Fordele

  • God kundeservice
  • Gode anmeldelser på Trustpilot.dk
  • Fysisk bank
  • Hurtig og fleksibel ansøgningsproces
  • To forskellige former for privatlån
  • Tilbyder opsparingskonto med høj rente
  • Tilbyder kreditkortløsning
  • Mest populære aktør inden for billån

Ulemper

  • En række ekstra gebyrer

Hvem kan søge om et lån?

For at ansøge om et lån hos Santander Consumer Bank skal man først og fremmest være bosiddende i Danmark og være over 18 år. Derudover skal man ikke være oprettet i RKI.

Når man ansøger om lånet, er det et krav, at man fremsender eller mailer en kopi af lønsedler samt årsopgørelse, hvilket er et led i processen om kreditvurdering.

Hvis man ønsker at låne over 100.000 kr., påkræves det, at man fremsender en kopi af gyldigt pas eller kørekort samt dansk opholdstilladelse.