Nordic Lån – Forbrugslån.net

Nordic Lån

nordic lån

Nøgletal

Effektiv rente:fra 8,73%
Lånebeløb:50 000
Låneperiode:1 år
Aldersgrænse:20 år
Krav til løn:0

Nordic lån er en del af L’EASYs låneportefølje og blev etableret i 2016. Nordic Lån er altså en af de nyeste aktører på det danske marked for forbrugerlån, men selvom deres historik er kort, har deres unikke låneprincipper ført dem til tops i konkurrencen.

Hos Nordic lån mener de, at det skal være nemt og trygt at låne penge. Hos Nordic lån tilbyder de ikke en række ekstraydelser, som hos mange af konkurrenterne, men arbejder i stedet koncentreret med at udbyde forbrugslån med forholdsvis lav rente og en hurtig ansøgningsproces.

Lån penge og brug dem på dine drømme

Hos Nordic Lån kan du låne fra 10.000-50.000 kr. med en rente fra blot 8,73%. Grundet det forholdsvis lave loft har lånet en løbetid på 12-80 måneder. Hvis du bruger den lette ansøgningsformular på deres hjemmeside og ansøger i tidsrummet 8-22, får du svar på ansøgningen inden for blot en time. Hvis ansøgningen bliver godkendt, kan du se frem til at få pengene udbetalt hverdagen efter.

Nordic Lån skiller sig ud fra konkurrenterne, da de tilbyder en høj grad af frihed. Du har nemlig mulighed for at tilbagebetale dit lån, lige præcis når du ønsker det. Hvis du har aftalt en tilbagebetalingsperiode på 12 måneder, kan du derfor allerede tilbagebetale beløbet efter blot 4 måneder og dermed slippe for de ekstra omkostninger.

Derudover skal du ikke stille sikkerhed med et lån fra Nordic Lån, og du må helt selv bestemme, hvad pengene skal bruges til. Denne frihed ses ikke i blandt andet banker, som ofte vurderer lånets holdbarhed ud fra, hvad pengene skal bruges til.

Hvis du ønsker at stille yderligere spørgsmål omkring et lån hos Nordic lån, kan du kontakte deres callcenter i tidsrummet  8-22 alle ugens 7 dage.

Fordele og ulemper

Det kan ses som en stor fordel, at loftet på et lån hos Nordic Lån er på 50.000 kr. Dette er nemlig et overskueligt beløb, så du sandsynligvis ikke får problemer med tilbagebetaling.

Selvom renten findes lavere hos nogle af konkurrenterne, er en rente fra 8,73% stadig lav og aldeles attraktiv. Især hvis man tager den hurtige ansøgningsproces og udbetaling i betragtning.

Det er nemlig en stor fordel, at det er nemt, hurtigt og ligetil at ansøge om et lån. Hos Nordic Lån bestræber de sig desuden på, at pengene er på din NemKonto hverdagen efter, at du har sendt ansøgningen.

Det er også en stor fordel, at du kan låne hos Nordic lån uden at stille sikkerhed. Dette gør det lettere for dig at låne penge, selvom du ikke i forvejen har en stor opsparingskonto.

Det lave loft på 50.000 kr. kan dog også ses som en ulempe. Der findes mange udbydere på markedet, som udlåner langt større beløb. Dog er ansøgningsprocessen her ofte kringlet, med skjulte gebyrer og med længere behandlingstid.

Nordic Lån kan derfor ses som et kviklån og som en god, nem og holdbar løsning, hvis du vil låne penge til mindre projekter, så som køkkenbyggeri, sommerferie eller bilkøb.

Fordele

  • Renteniveau fra blot 8,73%
  • Nem og hurtig ansøgningsproces
  • Pengene er på kontoen hverdagen efter
  • Du slipper for at stille sikkerhed
  • Betal dit lån ud, når du ønsker det

Ulemper

  • Loft på 50.000 kr.

Hvem kan søge om et lån?

Nordic Lån har fastsat en række simple krav til deres fremtidige lånere. For at optage et lån hos Nordic lån må du ikke være registeret i RKI. Derudover skal du være mindst 20 år og desuden kunne dokumentere din indtægt via årsopgørelse og lønsedler.

Bemærk her, at det altså ikke er noget krav, at du har en fast indkomst eller en bestemt indtægt, men den du har skal blot kunne bevises.