Forbrugslån eller kreditkort – Forbrugslån.net

Artikler

Forbrugslån eller kreditkort

Udvikling af forbrugslån og kreditkort

I den senere tid har mange kreditkort taget kampen op med forbrugslån for små eller middelstore køb. Med så stor konkurrence, som du finder på lånemarkedet i dag, er kreditkortgebyret blevet kraftigt reduceret, og renten på kortene kan i nogle tilfælde konkurrere med renterne på forbrugslån.

Banker og institutioner, som tilbyder forbrugslån, har også foretaget en del ændringer de sidste år for at konkurrere med det stadig voksende finansmarked. Accept på dagen, fleksibel tilbagebetaling, og lavere renter og gebyrer er alle faktorer, som gør forbrugslån mere attraktive i dag, end de var for bare et par år siden.

Hvorfor forbrugslån?

– Ved større køb som bil, motorcykel eller båd er forbrugslån nødvendigt, eftersom de fleste forhandlere ikke vil acceptere kreditkort på større køb

– Forbrugslån har i mange tilfælde en lavere rente end kort med kredit

– Når du søger om et lån uden sikkerhed, bliver pengene ofte tilgængelige dagen efter. Med et kreditkort tager det længere tid.

Hvorfor kreditkort?

– Hvis du gør et mindre køb (mindre end kr. 25.000) betaler du ikke renter de første 45 dage

– Med et kreditkort kan du få flere fordele som rabat på lejebil, benzin og møbler samt generelle køb

Problemer med kreditkort

Et problem med kreditkort, som ikke alle opdager er tilgængelighed. Med et kreditkort er pengene altid tilgængelige, og for mange er dette et stort problem. Dette gælder specielt for dem, som ikke kan kontrollere sine indkøbsvaner og ender med mere gæld, end det som var tænkt som udgangspunkt.