8 gode apps til din privatøkonomi
 – Forbrugslån.net

Artikler

8 gode apps til din privatøkonomi


Kender du det, at dine penge er brugt op før månedens slutning? Føler du, at dine penge flyder ud af kontoen, uden du ved, hvad de bliver brugt til? Har du en stresset hverdag, der netop gør det svært at holde styr på din privatøkonomi? Der er gode nyheder til dig og de mange andre danskere, der har svært ved at kontrollere deres privatøkonomi. Denne artikel præsenterer nogle af de bedste apps til styring af din privatøkonomi.
Derfor handler det blot om at læse guiden og blive klogere på, hvilke apps der måske kan gøre din hverdag lettere og skabe bedre overblik over din privatøkonomi.

Privatøkonomi

Den første app hedder Privatøkonomi. Denne app kan hjælpe dig med at skabe overblik over din privatøkonomi, idet den giver dig mulighed for at registrere indtægter og udgifter. Således kan du holde styr på, hvilke indtægter og hvilke udgifter du har den pågældende måned. Ydermere kan du overføre de penge, som du har tilbage sidst på måneden til den kommende måned, så du hele tiden ved, hvor mange penge du har at gøre med. Desuden har du mulighed for at lave gentagne transaktioner til de udgifter, der forekommer hver måned – også kaldet faste udgifter.
Appen er nem og brugervenlig, hvilket gør den yderst populær blandt danskerne. Hvis du ikke allerede har en app, der hjælper dig med dit månedlige budget, så er appen Privatøkonomi værd at se nærmere på.

Lommebudgettet

Lommebudgettet er en utrolig overskuelig app, der gør det nemt for dig at lægge budget over din økonomi og ligeledes se, hvorvidt du kan holde det budget, du lægger. Lommebudgettet giver dig nemlig mulighed for at indtaste dine udgifter, oprette et budget, få grafisk overblik over hvad du bruger dine penge på og meget meget mere. I appen finder du desuden tips og tricks til at spare penge i hverdagen, så pengene rækker lidt længere.
Bedst af alt er Lommebudgettet lige i din lomme, så du kan bruge tid på at lægge budget, når du eksempelvis venter på bussen eller lignende. Derfor kan du på trods af en travl hverdag sagtens få tid til at holde styr på din privatøkonomi.

Swipp

Swipp er en app, der er lavet i samarbejde med de fleste danske banker og pengeinstitutter. Swipp er en app, der gør det muligt at betale uden kontanter eller dankort. Alt du skal bruge for at betale er blot din telefon, hvor du har appen. Swipp kan bruges, når du har lagt ud for hele gruppen, når du har været ude at spise med vennerne. Du anmoder blot om det pågældende beløb ved brug af deres telefonnumre. Nemmere bliver det ikke. Ligeledes kan du også selv overføre, hvis du skylder penge til familie eller venner.
Swipp kan da også bruges i mange butikker, hvis du eksempelvis har glemt kontanter eller dankort eller blot har lyst til at prøve kræfter med, hvad der måske bliver fremtidens hyppigste betalingsmetode.

Mobilepay

Mobilepay er ligesom Swipp en nem og hurtig måde at betale både venner, familie og butikker. Med Mobilepay kan du både anmode om penge eller selv sende penge afsted. Appen kræver blot, at du tilknytter dit telefonnummer og dit betalingskort. Når du har Mobilepay, kan du nemt overføre penge til andre telefoner, der også har Mobilepay. Mobilepay er således en god app til at holde styr på din privatøkonomi, da den sikrer, at du ikke skylder penge til alle og enhver, når du mindst venter det. Med Mobilepay kan du nemlig sende pengene afsted, så snart du skylder dem. Du sikrer således, at du ikke skylder en masse penge sidst på måneden, hvor du måske ikke har dem.

Spiir

Spiir er appen, der holder styr på din økonomi automatisk. Alt du skal gøre er at tilkoble din bank til appen, hvorefter indtægter og udgifter automatisk registreres. En af fordelene ved Spiir er, at du kan sætte en assistent til at holde øje med din økonomi og give besked, når der sker noget nyt. Spiir tilbyder et utal af servicer, hvorfor den er helt ideel til at skabe overblik og samtidig huske dig på, når du er ved at overstige dit budget. Assistenten i appen er netop til for at hjælpe dig. Derfor er appen ideel til dig, der ofte glemmer at tjekke din konto i løbet af måneden. Appen fungerer således også som en reminder.

MyMonii

MyMonii er en app, der kan hjælpe med at give dine børn en forståelse for økonomi. Appen giver eksempelvis mulighed for at administrere lommepenge – både når de indsættes, og når de bruges. Derudover kan appen benyttes til at beskrive opgaver/pligter, som lærer børnene at tage ansvar. MyMonii kan derfor være en behjælpelig app, hvis du ønsker at lære dine børn om indtægter og udgifter i en tidlig alder.

DailyCost

DailyCost er en app, der hjælper dig med at få overblik over dine daglige udgifter. Appen giver dig således mulighed for at reflektere over, hvad du bruger dine penge på, og om du måske kunne bruge dem lidt bedre. Ligeledes har appen integreret et utal af valutakurser, der gør denne nyttig, hvis du er ude at rejse og gerne vil holde styr på dit rejsebudget. Appen er super brugervenlig og nem at navigere rundt i. Derfor er den ideel til dig, der er på farten, men samtidig gerne vil have styr på din privatøkonomi.

Mobilbank

Mobilbank er den sidste app, der dog bestemt ikke skal glemmes. Mobilbank er en betegnelse, der her bruges om alle de forskellige apps, der udbydes af diverse banker og pengeinstitutter i Danmark. Hver bank eller pengeinstitut har nemlig deres egen app, der giver dig direkte adgang til dine konti fra mobilen. Dette gør det nemt for dig at få et overblik over, hvad du bruger dine penge på. Med få klik kan du se dine transaktioner for de seneste dage. Ligeledes giver mange af disse mobilbanker dig mulighed for at overføre penge mellem dine egne konti eller til andre. Mobilbanken kan derfor siges at være en uundværlig app for ethvert moderne menneske, der ønsker at holde styr på sin privatøkonomi.