Ikano Bank – Forbrugslån.net

Ikano Bank

ikano bank

Nøgletal

Effektiv rente:fra 5,50%
Lånebeløb:5 000 - 300 000
Låneperiode:12 år
Aldersgrænse:19 år
Krav til løn:225 000

Ikano Bank er banken, som hjælper dig, og som forsikrer, at alle kunder har lige gode vilkår hos dem, hvad end det gælder lån, et Visakort med kassekredit eller en opsparing. Uanset hvilke behov du har, så stiller Ikano Bank sig til rådighed. Stifteren af Ikano Bank er i øvrigt også stifteren af IKEA, som vi alle kender. Det gør banken svensk, men siden 1978 har de også haft filialer i Danmark. Så uanset om du står og skal bruge penge til en ny bil, en renovering af et hus, eller du drømmer om en ny sofa, så kan de stille deres hjælp til rådighed.

Noget af det, som Ikano Bank bryster sig af, er at have deres værdier på plads. De skriver intet med småt, hvilket vil sige, at både du og banken har god indsigt i, hvad der tilbydes, og hvad der kræves af dig som kunde. Samtidig lover de, at du vil opleve en bank, som møder deres kunder i øjenhøjde, og som giver dig en oplevelse af at være enkel og med sund fornuft. Udover at tage et lån tilbyder Ikano Bank dig også at oprette et Visakort, som giver dig et hav af fordele og rabatter, for eksempel hvis du skal starte en opsparing eller have et kontokort til bestemte butikker.

Tag et lån, som passer perfekt til dig

Hvis du er på udkig efter et lån, så kan Ikano Bank sørge for lige netop det, som passer dig og din økonomi bedst. Deres lån kan stille fra 5.000 til 300.000 kr. til rådighed, så du kan få råd til lige netop det, du går og har brug for eller mangler – uanset om det er et større eller mindre køb. Samtidig er Ikano Bank enormt gode til at tilbyde dig gode vilkår for et lån. Det vil sige, at de er meget fleksible på både lånebeløb og løbetid, at der ingen skjulte gebyrer er, og samtidig blander de sig ikke i, hvad du bruger pengene på.

Selve lånet hos Ikano Bank varierer alt efter dine behov. Afhængigt af hvor mange penge du vil låne, og hvor lang du vil betale tilbage over, stiger eller falder de samlede kreditomkostninger. Det vil sige, at debitorrenten, ÅOP samt den månedlige ydelse er baseret på dit lån.

Eksempelvis vil et lån på 200.000 kr. med løbetid på se således ud: Ydelse 4.288 kr./md – debitorrente 5,5% – ÅOP 7,0% – stiftelsesomkostninger 7.500 kr. – samlede kreditomkostninger 36.777 kr. – Samlet beløb til betaling 241.777 kr.

Fordele og ulemper

Den helt store fordel ved Ikano Bank er gennemskueligheden i deres lån. Det faktum, at de ikke lægger skjul på deres gebyrer eller vilkår, er grundlæggende for dem, og det gør, at du som kunde i høj grad føler dig i øjenhøjde med banken. Det vil uden tvivl gøre din oplevelse hos Ikano Bank bedre og mere sikker. Samtidig kan du vide dig sikker på, at pengene bliver overført hurtigt og sikkert til din konto.

Ulempen ved at låne penge på denne måde er naturligvis, at de skal betales tilbage. Når det så er sagt, så kan man som kunde gøre det nemmere for sig selv. Hvis man sørger for at klarlægge formålet med lånet og mulighederne for at betale tilbage, så er risikoen lav. Selvfølgelig koster det også penge at låne hos en bank, men med forholdsreglerne på plads er et lån hos Ikano Bank en nem og sikker måde at få realiseret sin drøm.

Fordele

  • Ikano Bank er gennemskuelig, sikker og i øjenhøjde
  • Du vil ikke møde skjulte gebyrer
  • Du har mulighed for forhøjelse af lån  
  • Du ender med at betale mere tilbage, end du låner

Ulemper

  • Tilbyder ikke fysisk vejledning

Hvem kan søge om et lån?

For at din anmodning om at låne penge hos banken skal blive godkendt, så stiller Ikano Bank er par krav. For deres egen sikkerhed stiller Ikano Bank nogle få helt basale krav. Først og fremmest kan kun voksne mennesker låne penge. Det betyder helt elementært, at du som ansøger skal være fyldt 19 år. Derudover skal din bopæl være i Danmark. Det sidste krav er, at du ikke står hos hverken RKI eller i Debitor Registret.