Lånlet – Forbrugslån.net

Lånlet

lanlet

Nøgletal

Effektiv rente:4,99%
Lånebeløb:3 000 - 75 000
Låneperiode:5 år
Aldersgrænse:18 år
Krav til løn:-

Et lån hos Lånlet er, som navnet antyder, let. De tilbyder dig ganske enkelt bare at låne penge, så det bliver ikke meget lettere. Samtidig lover Lånlet dig, at du får svar på din anmodning med det samme, at du får pengene i morgen, og at hele processen foregår nemt og sikkert. Med andre ord så sørger de for det hele, uden at du som kunde vil opleve nogle problemer. Som de selv siger, så kan man hurtigt få brug for et lån. Hvad end det er til et bryllup, en bil eller en barnevogn, så står Lånlet klar til at hjælpe dig let igennem det.

De tilbyder udelukkende to services: Et lån og at forhøje et lån. Der er altså ingen forstyrrende tilbud eller services, og dermed er det også stensikkert, at Lånlet gør det simpelt og nemt for dig som kunde.

Et nemt og sikkert lån skræddersyet til dig

Hos Lånlet kan du nemt og sikkert låne fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr. Uanset om du vil låne lidt eller meget, så foregår lånene altid simpelt og ens. De tilbyder blot én låneform, hvilket betyder, at der ikke er meget andet at tage stilling til. Det sikrer kunden en nem og overskuelig oplevelse. Din ÅOP, den månedlige ydelse og den samlede kreditomkostning bliver fastsat afhængig af størrelsen og løbetiden på dit lån. Lånlet gør det på deres hjemmeside nemt for dig som kunde at gennemskue størrelsen på de forskellige beløb.

Et eksempel på et lån på 35.000 kr. og løbetid på 60 mdr. vil se ud på følgende måde: Månedlig ydelse 972 kr. – Debitorrente 18,4% – Samlede kreditomkostninger 23.346 kr. – Tilbagebetalingsbeløb 58.346 kr. – ÅOP 24,7%.

Ønsker du at forhøje dit lån, tilbyder Lånlet som sagt også dette. Du ansøger blot på hjemmesiden.

Fordele og ulemper

Den aboslut største fordel ved Lånlet er, at dit lån ikke kan gøres mere simpelt. Det er overskueligt og nemt at gennemskue, hvor meget der skal betales, og samtidig er det hurtigt, nemt og sikkert. Du skal blot sidde klar med dit CPR-nummer, kontonummer og dit NemID, og så skal de have nogle få informationer, som er tilgængelige på din seneste lønseddel.

Med hensyn til at indfri lånet før tid eller betale ekstra af på lånet, så er dette også nemt. Du er altid velkommen til at lave en ekstra indbetaling, hvis du har penge tilovers til dette. Det samme er tilfældet, hvis du helt vil indfri dit lån før tid. Dette koster ikke ekstra, og det foregår nemt og sikkert over telefonen.

En sidste fordel ved at vælge Lånlet er sikkerheden i lånet. Hos Trustpilot, hvor kunder vurderer deres oplevelser af virksomheder, har Lånlet en god anmeldelse. På en skala fra 1-10 ligger de på 8,5, hvilket er godt.

En mindre god ting ved Lånlet er dog, at der er enkelte dårlige anmeldelser på Trustpilot. Disse bærer typisk præg af ubegrundede afslag eller dårlig kundeservice. Dog skal det til Lånlets forsvar siges, at de dårlige anmeldelser blot udgør et fåtal af de mange, som har givet deres mening til kende.

Fordele

  • Simpelt og hurtigt at anmode
  • Overskueligt og tydeligt
  • Én låneform – ingen forvirringer
  • Høj sikkerhed
  • Nemt med ekstra betalinger eller indfrielse af lån før tid

Ulemper

  • Enkelte dårlige anmeldelser

Hvem kan søge om et lån?

For Lånlets egen sikkerhed tillader de sig at stille nogle få simple krav til ham eller hende, som gerne vil låne penge. De kræver først og fremmest, at du er fyldt 18 år, og at du har fast bopæl i Danmark. Derudover kræver de også, at du ikke fremgår i hverken RKI eller Debitor Registret. Til sidst kan de også afslå dit lån, hvis du ikke har en fast indtægt. Ønskes det desuden at låne over 50.000 kr., kræves det, at der medsendes en kopi af din seneste lønseddel.