Extracash – Forbrugslån.net

Extracash

extracash

Nøgletal

Effektiv rente:fra 14,71%
Lånebeløb:3 000 - 50 000
Låneperiode:15 år
Aldersgrænse:18 år
Krav til løn:-

Et lån hos Extracash indebærer, at du oplever et nemt, hurtigt og sikkert lån, som vil kunne dække dine betalinger eller udgifter. Extracash tilbyder dig kun én service: At låne penge. Det vil sige, at du kan tage et lån og bruge pengene på, hvad du har lyst til.

Hos Extracash finder du ingen krav om at stille sikkerhed til rådighed. Det betyder kort og godt, at du ikke er begrænset, hvis ikke du nødvendigvis har en stor bil eller et flot hus som sikkerhed. Altså er det et lån, som egner sig til den helt normale dansker. Du skal hverken stille kaution eller pant, hvilket gør lånet nemt. Samtidig er der intet krav om dokumentation fra lånerens side. Det betyder, at du ikke bliver hængt op på din indtægt, og at du slipper for papirarbejde og besvær. Du har således muligheden for at tage et lån med fordele, som du ikke nødvendigvis kan finde hos din normale bank.

Extracash tilbyder dig som sagt én service, hvilket gør din låneoplevelse simpel og nem. Der er ingen forstyrrende tanker om, hvorvidt du skal vælge den ene eller anden form for lån, og hvilke fordele og ulemper der er ved hver enkelt. Du skal blot tage stilling til, hvor mange penge du vil låne, og hvor længe du vil bruge på at betale tilbage.

Et simpelt lån er et godt lån

Et lån hos Extracash kan spænde mellem 3.000 kr. og 50.000 kr. Samtidig strækker løbetiden på lånet sig fra 12 til 72 måneder. Med andre ord kan du betale tilbage over et til seks år – uanset hvor stort dit lånebeløb er.

Når du tager et lån, skal du først vælge, hvordan dit lån skal hænge sammen. Afhængig af lånebeløbet og løbetiden vil forskellige værdier ændre sig, hvilket har betydning for dit lån. Følgende eksempel illustrerer et typisk lån, men det er naturligvis blot repræsentativt. Eksemplet er som følger:

Beløb: 20.000 kr. og en løbetid 60 måneder – Ydelse 570 kr. – ÅOP 26,2% – Debitorrente 14,71-26,08% p.a. (variabel) – Kreditomkostninger 14.189 kr. – Tilbagebetalingsbeløb 34.189 kr.

Desuden indebærer et lån hos Extracash diverse gebyrer, heriblandt stiftelsesomkostninger på 3.200 kr. og et månedligt faktureringsgebyr på 33 kr.

Efter du har valgt forholdene for dit lån, skal du vælge ”udfyld ansøgning”. Herefter vil du blive bedt om at indtaste dine informationer såsom kontooplysninger, mail, telefon samt oplysninger om din økonomi.

Fordele og ulemper

Et lån hos Extracash er nemt og sikkert – og den største fordel er din anonymitet, når du låner. At du er anonym, når du låner, betyder blandt andet, at der ikke vil blive stillet krav til, hvad du bruger pengene på. Desuden er lånet uden sikkerhedsstillelse, hvilket betyder, at alle kan låne uanset størrelsen på din bolig, og om du har bil eller ej.

Desuden er lånet lynhurtigt, og du vil få svar på din ansøgning inden for 30 sekunder – og dine penge udbetalt hurtigt, hvis det er inden for åbningstid for bankerne. Desuden er din ansøgning ikke bindende. Dette betyder, at du ikke har pengene, inden du får tilsendt det endelige tilbud fra Extracash. Til sidst er det også en fordel for dig, at du uanset lånebeløb har 14 dages fuld returret – og at du til hver en tid kan indfri din gæld før tid.

En mindre ulempe ved dit lån vil være, at det indeholder flere markante gebyrer. Blandt andet, som nævnt tidligere, vil du skulle betale for et stiftelsesgebyr på 3.200 kr. Samtidig koster det 33 kr. pr. fakturering. Derudover vil der være gebyrer på diverse forsinkede betalinger, ændringer i lån osv. Alle disse har du adgang til nærmere information om på Extracashs hjemmeside.

Fordele

  • Anonymt, sikkert og hurtigt
  • Ingen sikkerhedsstillelse
  • Ikke-bindende ansøgning
  • 14 dages fuld returret

Ulemper

  • Mange og skjulte gebyrer

Hvem kan søge om et lån?

Som ved mange andre lån stilles der krav til låneren. Hos Extracash er disse dog ganske simple. Du skal være fyldt 18 år, være dansk statsborger, bo i Danmark samt have et gyldigt NemID. Du må desuden ikke være oprettet hverken i RKI eller Debitor Registret.